Stap 3. Overdragen

In het kort..

Binnen duidelijke resultaatgebieden dragen wij concrete producten en/of behaalde resultaten over, tastbaar of meetbaar. Middelen die in uw organisatie succesvol bleken blijven in gebruik. Door mensen die weten hoe zij die kunnen inzetten voor verdere ontwikkeling. Zij weten daarin hun rol en de doelstelling bij hun verantwoordelijkheden. Zij doen wat ertoe doet en beleven met tevreden klanten en collega’s de effecten die zijn bereikt.

Zelf een vraag stellen Contact opnemen

Overdragen

Welk resultaatgebied u ons ook toevertrouwd, uiteindelijk wilt u het toch zonder ons. Een bruikbaar advies, een start-up in één keer goed, projectresultaten, een herijkt strategiedocument en geïmplementeerd programma, taakvolwassen teams, een nieuwe samenwerkingsvorm, efficiency in de bedrijfsvoering, nieuwe processen operationeel? Last but not least: een tevreden klant, managers en medewerkers.

In onze werkwijze kijken we goed naar rollen en verantwoordelijkheden. Dat vinden we continue belangrijk voor de juiste focus én om te bezien aan wie wij die straks goed kunnen overdragen. Alle rollen worden met u toebedeeld aan mensen die dat tijdig weten. Waar nodig kunnen zij zich voorbereiden om de verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Als een fundering, klaar en sterk genoeg. Want het succes van producten en diensten komt altijd neer op mensen. Zij maken het verschil in het bereiken van de doelen of ook de effecten die beleefd worden.

Terug naar stap 1