De meer­­waarde

van samenwerken

PlusValu_
De succesvolle introductie van de modelcontracten smaakte naar meer en heeft geleid tot de oprichting van PlusValu. Samen met een team van experts begeleidt, ondersteunt en ontzorgt Erik ambitieuze organisaties in de noodzakelijke processen die nodig zijn om de beste in hun vakgebied te worden.

De teamleden zijn complementair in de dienstverlening vanuit PlusValu. Iedere expert is een specialist met jarenlange ervaring en een waardevolle referentielijst waarbij synergetische waardecreaties zijn gerealiseerd. PlusValu begeleidt op die manier als onafhankelijke partij de totstandkoming en (door)ontwikkeling van strategische samenwerkingen tussen organisaties en hun strategische leveranciers met het Contractmodel KetenSamenWerking als uitgangspunt

Binnen PlusValu werkt Erik met:

Sinds 2012 is hij zelfstandig professional gespecialiseerd in Best Value Procurement & Sales en projectmanagement. Hij ondersteunt u in het commerciële denken en in het aantonen van uw prestaties, onderscheidend van kwaliteit. Vanuit zijn bureau AA Interim Rendement neemt Albert ervaring naar u mee vanuit leveranciersselecties en bid management, veelal tussen bedrijven in de ICT sector ter verbetering van de projectinfrastructuur en -beheer.

Albert Mulder

Strategisch inkoper & Best Value expert

Jack is hoogleraar Supply Chain Management (SCM) en houder van de evofenedex-leerstoel aan de Nyenrode Business Universiteit en gastdocent aan de Universiteiten van Amsterdam en Utrecht. Hij vervulde de directiefunctie voor het Center for Supply Chain Management van Nyenrode en diverse MSc en MBA-programma’s.

Naast zijn trainingen en advies aan onze klanten is Jack voor de professionals van PlusValu de adviseur waaraan ook wij graag onze eigen innovaties, ontwikkelde werkmethodieken, trainingen en werkwijzen voorleggen en wetenschappelijk toetsen.

Jack van der Veen

Wetenschappelijk adviseur & Trainer Ketensamenwerking

Kwaliteit zit ook in kennis van zaken. De jurist die van ieder rechtsgebied alles weet moet nog geboren worden ! De meeste juristen geven duidelijk aan welke rechtsgebieden tot hun specialisme behoren. En zo hoort het ook. Zelf ben ik gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden, algemeen verbintenissenrecht, aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht en ruimtelijk ordeningsrecht

Marion van Beelen

Jurist. Bouw- en onroerend goedrecht specialist

samen winnen_
Samen winnen levert zo veel meer op dan alleen het kunnen vieren van de overwinning. Je doet dat men een winnend team. En binnen dat team heeft een ieder zijn eigen rol en expertise. Je kunt niet allemaal hetzelfde doen. Ik ken mijn eigen kracht, kennis en kunde. En ik weet heel goed dat ik anderen in moet schakelen die “iets” veel beter kunnen dan ik dat zelf kan. En gelukkig denken die anderen daar net zo over en op die manier ontstaat een netwerk van experts met een zelfde gedachtegoed en missie. Meer rendement halen uit samenwerken. Met een unieke groep experts hebben we jarenlang gewerkt aan “anders samenwerken”. Wij wilden dit ook methodisch en juridisch handen en voeten geven. En daar zijn we uiteindelijk ook in geslaagd. Nog steeds worden onze modelcontracten “KetenSamenWerking” gedownload en gebruikt.