over peilon

ons verhaal

waar staat het voor_

Peilon is het Welsh woord voor pyloon, de pijler van een brug. Een pijler zorgt voor een stevige ondersteuning van de overbrugging. Zodat de gecreëerde route naar de overzijde begaanbaar en betrouwbaar is en blijft.

Zo is onze reis begonnen. Meer weten over ons bijzondere verhaal? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen graag meer over de toegenomen betekenis van Peilon.

wie zit er achter_

Erik is de pijler waarop Peilon rust. Hij zorgt voor een stevige en rustige basis. Als adviseur en interim manager heeft Erik van den Boogaard jarenlange ervaring opgedaan, onder meer met gezondheidszorg, openbaar vervoer, logistiek en sociale woonvoorziening. Sectoren waar de vraag veelal groter is dan de middelen toelaten. Hij spreekt de taal van zakelijke en maatschappelijke dienstverlening. Zijn aanpak is ongemerkt steeds meer eigen en authentiek. Een geïntegreerde aanpak, gebaseerd op een breed scala aan methodieken en ervaringen. Erik doet wat bij uw organisatie werkt, aansprekend en gericht op haar ontwikkelkracht.

Erik is Peilon. Maar Peilon is meer dan Erik.

1 en 1 is meer_
Samen werken is de juiste manier om het beste uit elkaar naar boven te halen. En daarom wordt er met de beste vakspecialisten geschakeld en gewerkt als de situatie daar om vraagt.

Gevangen in gedachten_
Zit jij gevangen in je eigen denken? Hoe vaak is de gedachte al niet in je opgekomen? Talloze momenten. Je voelt wel dat er iets moet gebeuren. Maar je weet nog steeds niet wat? Heb ik eigenlijk wel een probleem? Hoe kom ik los? Hoe kan ik ontsnappen…..